Uw bedrijf kan slechts eenmaal een eerste indruk maken.
En in die eerste indruk speelt de groene ruimte rond uw bedrijf een niet onbelangrijke rol.

Een goed ontworpen bedrijfstuin benadrukt de toegankelijkheid en de uitstraling van uw bedrijf.

Een mooi aangelegde groenzone of bedrijfstuin straalt zakelijkheid uit en is goed afgestemd op uw bedrijfsgebouw. Een bedrijf met een mooie, uitnodigende tuin is niet enkel belangrijk voor de beeldvorming van uw klanten, maar de groene werkomgeving stimuleert en motiveert ook uw medewerkers.

Tuinen Deneve neemt niet alleen het ontwerp, maar ook de aanleg en het onderhoud van uw bedrijfstuin of groenzone volledig in handen.

Onderhoud bedrijfsgroen.

Na de aanleg van uw beplanting, gazon is ons werk nog niet voorbij. Wij zorgen ervoor dat uw groenrealisatie het hele jaar door in topvorm verkeert.

Wij staan het volledig  jaar voor u ter beschikking. Wij maken gebruik van een uitgebreid en modern, professioneel machinepark. Dankzij deze professioneel machines kunnen wij op een snelle en efficiënte  manier werken uitvoeren, met een minimum aan hinder voor uw klanten.

Het groenonderhoud omvat de hele grasverzorging. We zijn gespecialiseerd in onderhoud van grote grasvelden. Het verwijderen van onkruid, de snoeiwerken, het vervangen en aanpassen van de beplanting, het vellen van bomen en frezen van stronken, het bestrijden van ziektes en hinderlijke insecten… Kortom, alles wat uw tuin nodig heeft.

Na het werk ruimen we vanzelfsprekend alles netjes op. Snoeiafval wordt ofwel ter plaatse verwerkt tot houtsnippers, ofwel door ons afgevoerd.

U kan kiezen voor twee verschillende werkwijzen:

Ofwel stellen wij een gedetailleerd onderhoudscontract op volgens uw wensen en behoeften, zodat het groenonderhoud van uw bedrijf of winkel zonder zorgen verloopt op regelmatige tijstippen.

Ofwel doet u een beroep op onze diensten voor het uitvoeren van winter- en zomersnoei, ziekte- en onkruidbestrijding,scheren en toppen van hagen, aan ons op dat ogenblik geldende uurtarief.