Draadafsluitingen zijn nog een vrij ruim begrip. Draadafsluitingen kunnen er immers vrij rudimentair uitzien wanneer ze enkel moeten dienen voor het afsluiten van weiden voor groot of klein vee en pluimvee.
Draadafsluitingen kunnen er echter ook decoratief uitzien.
Denk hierbij maar aan de bekende Betafence afsluitingen (voorheen Bekaert afsluitingen). Deze draadafsluitingen gaan van gaas op rollen tot uiterst stevige en stijlvolle draadpanelen.

Deze afsluitingen zijn te bevestigen op diverse soorten palen, en er is een mooi assortiment bijpassende poortjes te verkrijgen. Draadafsluitingen kunnen ook aansluitend gemonteerd worden op een beton plaat.

Draadafsluitingen zijn bovendien niet alleen geschikt voor residentiële toepassingen. Ook voor bedrijven zijn er draadafsluitingen voor het veilig omheinen van industriële terreinen, zelf met ingebouwde detectoren en schrikdraden.

Draadpanelen

Draadgevlochten, puntgelast of draadpanelen: de uitvoering van een omheining heeft een aanzienlijke invloed op de stabiliteit en de veiligheid ervan. Draadpanelen zijn ongetwijfeld de duurzaamste oplossing.

Niet alle draadpanelen zijn gelijk! Draadpanelen hebben uiteenlopende draadsterktes, smalle of brede mazen en worden bevestigd met een eenvoudige kliksysteem of diefstalbestendige moeren.

Draadpanelen zijn een veilige én flexibele manier om de tuin te omheinen. Met draadpanelen kiest u voor openheid of net voor meer privacy; in een hedendaagse kleur